Tekenfilmpjes op internet, niet zo onschuldig als je denkt!

Overdag staat de televisie hier vrijwel de hele dag uit, als de kinderen een tekenfilmpje mogen kijken is dat in het weekend en bij hoge uitzondering een keertje doordeweeks, voor dat ze naar bed gaan bijvoorbeeld. 

⬆️ 
Dit, is bij ons niet zo! Dit ideaalbeeld (?) staat redelijk ver van onze werkelijkheid. Met twee kinderen is het nou niet altijd makkelijk en/of mogelijk ze beide tegelijk te vermaken/omkleden/etengeven/verschonen/spullenintepakken/zelfvantoptotteenverzorgdzijn/gazomaardoor. Nee, dat gaat niet lukken zonder de televisie, telefoon, tablet, whatever als er maar iets leuks op te voorschijn komt want laten we wel wezen, een opdraaibaar speelgoed televisietje is ook niet te doen want 
a) ze zijn er na 2 minuten wel op uitgekeken 
b) het opdraaien gaat te zwaar dus je bent alsnog continue bezig met dat ding op te draaien, kom je nog nergens aan toe.
Dus tja, ik zet mijn kinderen ook voor de tv of geen hem mijn telefoon of tablet ( tikkeltje spannend , blijft die heel?).meer lezen

Veel ophef over de bikini body van Roxeanne Hazes.

Op Social Media is het erg gemakkelijk om je mening de wereld in te helpen, iets te gemakkelijk als je het mij vraagt.
Wat je in real life alleen zou denken en lekker voor je zou houden, is op social media al snel gezegd.
Veel bekende Nederlanders zijn hier vaak de duppe van, ze zijn een makkelijk doelwit en met zoveel mensen op het web zijn er altijd wel een aantal die iets op je aan te merken hebben, best lastig lijkt me dat.

meer lezen 0 Berichten

Zo maak je binnen no-time je kledingkast herfstproof!

De zomer is voorbij gevlogen en we moeten er toch echt aan geloven, de herfst is bijna ( 22 September ) begonnen. Alle leuke zomerjurkjes moeten plaats maken voor warme comfy sweaters en heerlijke grote shawls. 

Dit is hèt perfecte moment om je kledingkast een opfrisbeurtje te geven!
Daarom deel ik een aantal handige tips waarmee je kledingkast binnen No time herfstproof is! 

meer lezen

YES!!! Wine+Ice = Wine Ice Cream!

Wijn en ijs, ijs en wijn! Best of both worlds, people! Hoe geweldig is dit?! 
Stel, je zit er even doorheen, je hebt een dip, je maandelijkse zorgen of je leeft even in zelfmedelijden en je wilt iets, troost, troostvoer, troostdrank gewoon iets, we kennen het allemaal.
Je hebt zin in ijs, bakken ijs máár je hebt ook zin in wijn, can't do both ... nou nu wel! 


meer lezen

Meet mini IT

Het zal je niet ontgaan zijn, er is een remake van de film IT. De film die me altijd is bijgebleven, een clown die uit een doucheputje komt, ik kom hier denk ik nooit meer vanaf. 
Je zou denken dat iedereen een angst heeft voor clowns maar de 17 jarige Eagan Tilghman en zijn 3 jarige broertje Louie duidelijk niet!

meer lezen

Iedereen spa blauw

Je hebt het misschien al voorbij zien komen, verschillende scholen in Nederland verplichten de kinderen water te drinken gedurende de dag. Het is niet toegestaan om in de pauze een pakje sap of andere  suikerhoudende dranken te nuttigen.
De kinderen mogen de hele dag gebruik maken van het water ipv alleen tijdens de pauze.
Ook is het niet meer toegestaan om iets anders dan boterhammen en fruit mee te nemen van thuis, doe je dit wel dan zal dit worden ingenomen.  (?!)

meer lezen

Met het zelfde gemak , ga je in je badpak!

Bron afbeelding : Twitter
Bron afbeelding : Twitter
In eerste instantie was ik compleet sprakeloos toen ik dit nieuwtje voorbij zag komen. 
"Koppel bezoekt kerk in badkleding" HUH?! 
In badkleding? Waarom? Wat respectloos! 
Wie , wat , waar? Ik bleef er maar over nadenken en besloot dit met jullie te delen.

Nou, wie het zijn dat weet ik niet, al denken zij nu vast dat iedereen dat weet, maar de foto laat veel te raden over, wat een geluk ! 
Waargoed, deze kerk staat in het Italiaanse Villammare en het schijnt niet heel erg ver van het strand te liggen ( zou je denken?!) 

meer lezen