25. november 2017
De beste man is weer in het land! Je kan er ook echt niet meer omheen, op televisie vliegt het ene sinterklaasprogramma na het andere je om de oren, winkels liggen overvol met Sinterklaasartikelen en niet te vergeten de cadeautjes! En mocht het je toevallig heel perongeluk zijn ontschoten dat de kinderen vanavond hun schoen mogen zetten, geen probleem! Geen Paniek! Je kunt tegenwoordig werkelijk in elke winkel wel een Sinterklaas cadeautje kopen, in de dierenwinkel is plotseling een speelgoed...
12. oktober 2017
Zoals jullie weten zijn wij een aantal maanden geleden begonnen met het inbakeren van Sélah, en vandaag schrijf ik deze blog om mijn ervaringen te delen. Ik heb natuurlijk al de review gemaakt, deze kun je hier bekijken ⤵️ https://m.youtube.com/watch?v=sF2hhNskHhQ Maar ik wil ook graag mijn ervaring delen van het gebruik op langere termijn, zijn we er nog steeds zo over te spreken ?
10. oktober 2017
Overdag staat de televisie hier vrijwel de hele dag uit, als de kinderen een tekenfilmpje mogen kijken is dat in het weekend en bij hoge uitzondering een keertje doordeweeks, voor dat ze naar bed gaan bijvoorbeeld. ⬆️ Dit, is bij ons niet zo! Dit ideaalbeeld (?) staat redelijk ver van onze werkelijkheid. Met twee kinderen is het nou niet altijd makkelijk en/of mogelijk ze beide tegelijk te vermaken/omkleden/etengeven/verschonen/spullenintepakken/zelfvantoptotteenverzorgdzijn/gazomaardoor....
08. oktober 2017
Op Social Media is het erg gemakkelijk om je mening de wereld in te helpen, iets te gemakkelijk als je het mij vraagt. Wat je in real life alleen zou denken en lekker voor je zou houden, is op social media al snel gezegd. Veel bekende Nederlanders zijn hier vaak de duppe van, ze zijn een makkelijk doelwit en met zoveel mensen op het web zijn er altijd wel een aantal die iets op je aan te merken hebben, best lastig lijkt me dat.
18. september 2017
Make up, ik kan er geen genoeg van krijgen! Maar hoelang bewaar je eigenlijk je make up? Ik moet eerlijk toegeven dat ik mijn make up ook niet helemaal up 2 date heb maar dit is een goed moment om daar mee te beginnen. Zoals je vast wel eens hebt gezien staat er een M op je producten, deze M staat voor Maand. Het cijfer dat er voor staat geeft dus aan hoeveel maand, meestal is het 6M of 12M. Dit gaat in vanaf het moment dat het product geopend is. Sommige producten kun je bewaren tot 36maanden...
14. september 2017
De zomer is voorbij gevlogen en we moeten er toch echt aan geloven, de herfst is bijna ( 22 September ) begonnen. Alle leuke zomerjurkjes moeten plaats maken voor warme comfy sweaters en heerlijke grote shawls. Dit is hèt perfecte moment om je kledingkast een opfrisbeurtje te geven! Daarom deel ik een aantal handige tips waarmee je kledingkast binnen No time herfstproof is!
11. september 2017
Wijn en ijs, ijs en wijn! Best of both worlds, people! Hoe geweldig is dit?! Stel, je zit er even doorheen, je hebt een dip, je maandelijkse zorgen of je leeft even in zelfmedelijden en je wilt iets, troost, troostvoer, troostdrank gewoon iets, we kennen het allemaal. Je hebt zin in ijs, bakken ijs máár je hebt ook zin in wijn, can't do both ... nou nu wel!
10. september 2017
Slapen, veel ouders dromen ervan terwijl hun baby het liefst uren wakker blijft. Aiden en Sélah hadden allebei veel last van krampjes en reflux, hierdoor waren ze vaak onrustig, verdrietig en kwamen ze moeilijk in slaap. Hierdoor heb ik extreem veel ervaring opgedaan als "krijgjebabyinslaap-expert". En al deze geweldige tips&trics wil ik natuurlijk graag met jullie delen!
09. september 2017
Het hoofd van je baby kaalscheren omdat je dekleur van het haar niet mooi vindt, ben ik nou gek? "Ik vind de kleur van zijn haar niet mooi en het krult ook nog" Dit is wat ik laatst voorbij zag komen op een groep op Facebook. Ik zag foto's van een prachtig Jongentje van een week of 8 oud, prachtige grijze ogen en vol oranje krullend haar. Iets triggerde me om op "lees meer" te klikken en tot mijn verbazing zag ik daar het woord KAALSCHEREN voorbij komen. Kaalscheren? Wat?! Een babykaalscheren?!
06. september 2017
Het zal je niet ontgaan zijn, er is een remake van de film IT. De film die me altijd is bijgebleven, een clown die uit een doucheputje komt, ik kom hier denk ik nooit meer vanaf. Je zou denken dat iedereen een angst heeft voor clowns maar de 17 jarige Eagan Tilghman en zijn 3 jarige broertje Louie duidelijk niet!

Meer weergeven