Een telefoontje van Sinterklaas.

De beste man is weer in het land!
Je kan er ook echt niet meer omheen, op televisie vliegt het ene sinterklaasprogramma na het andere je om de oren, winkels liggen overvol met Sinterklaasartikelen en niet te vergeten de cadeautjes! En mocht het je toevallig heel perongeluk zijn ontschoten dat de kinderen vanavond hun schoen mogen zetten, geen probleem! Geen Paniek! Je kunt tegenwoordig werkelijk in elke winkel wel een Sinterklaas cadeautje kopen, in de dierenwinkel is plotseling een speelgoed afdeling gecreëerd, in de supermarkt vind je bijna na elk gangpad wel iets wat je cadeau kunt geven en last but Not least, Bol.com. Ze verkopen werkelijker alles voor het hele gezin, de hele familie, de hele buurt, met bol.com sla je de plank nooit mis.
Maar wat voor leuks ik nu heb ontdekt...
Het schijnt al járen te bestaan maar ik had er tot gisteren nog nooit van gehoord en daarom leek het me een goed idee dit geweldige idee met jullie te delen. 

Oh, wie belt daar kinderen?

Het is Sinterklaas! Het is mogelijk je kleinste vriend/vriendin te verassen met een belletje van de enige echte Sinterklaas. Nouja, enige echte ? Dat dan weer niet Maargoed wat is echt hè.

Er is een app genaamd BELLEN MET SINTERKLAAS , zowel te vinden in de App store en Google play.
De App heeft 3 geweldige functies; 


• DE SINT BELT JE OP 
 Je vraagt via de app een telefoontje aan van Sinterklaas, hierbij kan je aangeven of het kind op een lieve of ietwat strenge manier toegesproken mag worden, waar de cadeautjes verstopt liggen of om bijvoorbeeld een aanwijzing te geven van een pakjes speurtocht

• EEN VOICEMAIL BERICHT VAN DE SINT
Via de app geef je de namen door van de kinderen, de sint zal deze dan in zijn grote rode boek schrijven. Op de voicemail horen de kinderen hoeveel nachtjes ze nog moeten slapen tot het pakjes avond is, kunnen ze hun verlanglijstje doorgeven aan de sint en horen ze wat de sint aan het doen is. Vervolgens mogen ze een berichtje achterlaten voor de sint!

• EEN SMSJE VAN DE SINT 
Ook de sint gaat ( met een beetje vertraging ) met z’n tijd mee en stuurt tegenwoordig ook sms’jes!
Je kunt de sint eindeloos veel sms’jes sturen en hij reageert ook altijd terug! De Sint is wel in voor een gezellige babbel


Een sms’je van de sint.
Een sms’je van de sint.
Een Voicemail van de sint.
Een Voicemail van de sint.
Hoe leuk is dit?! Ik ben onwijs enthousiast en vind dit een hele leuke toevoeging voor Sinterklaas avond. Ik denk dat Aiden hier nu nog nèt te klein voor is, wellicht vindt hij het een beetje eng,die Sinterklaas is overal. Maar volgend jaar gaan we dit zeker doen.


*Aan het bellen + sms’jes versturen zitten geen kosten verbonden! 


Bron afbeeldingen App website

Reactie schrijven

Commentaren: 0