Review : L’Oréal Paris ExtraOrdinary Oil


Ik heb een erg ingewikkelde huid , het verzorgen ervan is een beste klus. Ik krijg vaak een reactie op  verzorgingsproducten, roodheid, jeuk, uitslag. Ik heb last van onzuiverheden en m'n huid weerspiegelt hoe ik me voel, stress is killing! Er is vrijwel geen enkel moment dat er niks gebeurd op m'n gezicht. 


Ik heb al veel gezichtsproducten geprobeerd maar een echte favoriet heb ik tot nu toe nog niet gevonden. Ik zie vaak niet echt een verschil, misschien verwacht ik teveel? Of let ik op de verkeerde dingen? 


Hoe dan ook ben ik wel erg te spreken over de L'Oréal Paris ExtraOrdinary Oil.

Zoals de naam al verklapt is het een olie , deze kun je aanbrengen op je gezicht en hals.

Er zitten 8 essentiële oliën in die bekend staan om hun anti-verouderings werking ( I need iT ) en deze zijn gecombineerd met voedende oliën

L'Oréal Paris Extra Ordinary Oil hydrateert en voedt de huid waardoor deze weer soepel, veerkrachtig en stralend wordt. 


Nou, wie wil dat nou niet?! 


Wat beloven ze ?


Direct effect : de huid is gevoed, gehydrateerd en straalt. Met elk druppeltje wordt de huid soepeler en de uitstraling zichtbaar gezonder. 


Dag na dag : de huid is steviger, veerkrachtiger en voelt soepeler aan. 


Wat is mijn ervaring tot nu toe? 


Ik gebruik de gezichtsolie nu een week op 6 en ik ben erg tevreden

Ik heb snel last van een trekkerige huid en door deze olie is dit veel minder aanwezig. 

Ik gebruik het na het douchen en dus ook voor het aanbrengen van m'n make up.


Wat ik erg fijn vind is dat het snel intrekt maar toch een laagje op de huid achterlaat, met andere producten zou dit laagje voor problemen zorgen tijdens het aanbrengen van m'n make up maar bij de L'Oréal Paris Extra Ordinary Oil is dit niet het geval (!),  dit vind ik erg fijn omdat ik geen tijd heb om een uur te wachten met m'n make up voor alles daadwerkelijk ingetrokken . ( baby+peuter=5min make up) 


Ik gebruik het ook voor het slapen gaan, zo wordt mijn huid de hele nacht gehydrateerd en daar pluk ik de volgende ochtend weer de vruchten van. 


Kortom, heb je last van een droge,trekkerige en/of onrustige huid? Dan is dit product zeker aan te raden! 


Er is momenteel een geweldige aanbieding bij Bol.com , ipv €18,99 nu €11,39 ! 


Liefs,


Leonie